Sykkelutprøving med Momentum

· Representasjon

Forrige helg hadde Parasykling Nettverk en fantastisk opplevelse på Momentums samling i Kristiansand, som fant sted fra 30. mai til 1. juni. Denne samlingen samlet aktive deltakere fra både Norge og Sverige. Det var en flott anledning til å utveksle erfaringer, lære av hverandre og knytte nye vennskap.

broken image

Siste dag benyttet mange av deltakerne muligheten til å blande inn litt fysisk aktivitet under sykkelutprøvingen på UFO Skantrafs motorbane. Hjelpemiddelfirmaene Quality Care og Inpo Active stilte opp med et imponerende utvalg av sykler, tilpasset ulike behov og preferanser.

broken image

Totalt var det 35 aktive deltakere som deltok på utprøvingen, der vi håper at syklingen ga mersmak. Det var utrolig inspirerende å se så mange mennesker samlet på ett sted. Været var stort sett også på vår side under hele samlingen. Solen skinte og temperaturen var perfekt for utendørsaktivitet.

Vi vil takke Momentum for en fantastisk samling. En spesiell takk går også til UFO Skantraf for lån av deres bilbane for syklingen.

Hold syklene klare, vi sees på neste samling!

broken image