• Ambassadørprogram

  Hvem er våre ambassadører?

   

  Ambassadørene er de viktigste nøkkelpersonene for at vi skal kunne nå frem til de minste lokale miljøene rundt om i Norge. Vi ønsker at ønskene og drivkraften av dette ligger hos deltakere som tar del i dette nettverket. Vi er så heldig å ha fått lokale ambassadører fra rundt i Norge som selv brenner for sykling og har et ønske om at du finner deg et sykkelmiljø du trives i til å hjelpe dere til å finne hva dere er ute etter.

   

  Ambassadørene kan være med å hjelpe deg til å finne informasjon om hva som finnes i ditt nærmiljø eller komme med gode råd og tips til deg som ny syklist.

  Mange av våre ambassadører er stadig ute på sykkelen, og arrangerer i blant felles sykkelturer i området der de bor.

  broken image

  Vil du være med som ambassadør for Parasykling Nettverk?

   

  Vi søker for tiden etter ambassadører for nettsiden vår, og vi er veldig interessert i å høre fra deg! Vi ønsker å kunne ha så mange ambassadører som mulig som er tilknyttet denne siden for å kunne gi dere et best mulig tilbud så nærme som mulig der folk bor.

   

  Oppgaver en kan forvente som ambassadør:

  • Personer i fylket/området rundt kan ta kontakt med deg dersom det er noe de lurer på.
  • Du er regelmessig ute å sykler, og tar gjerne initiativ på å få andre med på tur.
  • Det er ønskelig om du kan opprette en facebookgruppe for området du bor i, slik at dere har en plattform å kommunisere dere i mellom, og for å kunne nå ut til nye deltagere.

  Fordeler ved å være en ambassadør:

  • Vi ønsker å samle ambassadører til den nasjonale samlingen Bikeriddercamp på Beitostølen. Sykkelforbundet vil dekke deltagerarvgiften for dette arrangementet.
  • Ved å ta initiativ til treningsturer i ditt lokalmiljø, er du med på å utvikle et voksende parasykkelmiljø i Norge.

   

  Dersom dette kunne være noe for deg, ta gjerne kontakt med Ingvild på e-post.