• Om oss

  Hvem er vi, og hva er Parasykling Nettverk? 

   

  Parasykling Nettverk er et breddetilbud drevet av Norges Cykleforbund og med mål om at alle med en tilpasset sykkel skal ha muligheten til å finne et sosialt nettverk i sitt nærområde. NCF vil vise at sykling er for alle, fordi vi tror på at det er en sport alle kan delta i; ÈN IDRETT - like muligheter.

   

  Dette er et lavterskeltilbud for deg som har en funksjonsnedsettelse og har tilgang på en sykkel og har lyst til å bruke sykling som en del av din aktive hverdag. Vi har ambassadører i fylkene rundt om i Norge som hjelper deg om du har spørsmål om sosiale treningsturer, sykkelruter eller bare noen tips og triks om parasykling. Mange av ambassadørene arrangerer ukentlige sykkelturer der nye deltakere alltid er velkommen til å bli med. I tillegg til lokale aktiviteter er Parasykling Nettverk med på nasjonale arrangementer der du får muligheten til å møte syklister fra andre deler av landet.

  broken image

  Dersom vi ikke har noen ambassadør i fylket ditt enda, hører vi likevel veldig gjerne fra deg. Vi jobber alltid med å dekke et større område av landet med syklister og ambassadører, der vi ønsker at du kan finne andre syklister som bor i samme område som deg.

   

  Under oversikten over fylker er det linket til ulike facebookgrupper som er laget av andre syklister. Her vil dere finne mye av den informasjonen som er tilgjengelig, samt få muligheten til å komme i kontakt med hverandre.

   

  Er du en ivrig syklist og savner et sosialt miljø der du bor, vil vi gjerne at du ser på vårt ambassadørprogram!

   

  For mer informasjon om parasykling sjekk ut NCFs nettside på: www.sykling.no/parasykling

  Vi takker Gjensidigestiftelsen og Lotteri- og stiftelsestilsynet for støtten til prosjektet.

  Brosjyrer og postere

  broken image

  Prosjektets brosjyre

  Brosjyren er laget som enkel informasjonsmateriell kan deles ut til de aktuelle i målgruppen. Denne kan skrives ut på A4 ark med vending på kortsiden, og brettes deretter på midten.

  broken image

  Trafikksikkerhet brosjyre

  Brosjyren er laget som en del av Parasykling Nettverks fokus på trafikksikkerhet. Den kan deles ut til de aktuelle i målgruppen. Denne kan skrives ut på A4 ark med vending på kortsiden, og brettes deretter på midten.

  broken image

  Poster Parasykling Nettverk

  Posteren ligger vedlagt som PDF. Skriv gjerne ut og heng opp der det er aktuelt.

  broken image

  Poster Parasykling Nettverk med info

  Posteren ligger vedlagt som PDF. Skriv gjerne ut og heng opp der det er aktuelt.