Vil du være med å sykle på Nord Jæren?

Vi inviterer nye parasyklister med på tur

· Sykkelturer

Sykkelgjengen i Nord Jæren har igjen hvert på felles handsykkel tur. Alle som deltok ønsker å utvide felleskapet og invitere flere til å være med.

Litt om denne turen

Vi startet ifra Biltema Forus, den nye sykkelstamvegen mot Sandnes til Oalsgata, videre fører turen over sykkelvei/turvei gamle Folkvordveien grusveier gjenom noen bondegårder flott opplevese i fine omgivelser ved varholen dreide vi mot Gimra der fikk vi en god lang nedover bakke som hvar kjærkommen herligt bare å nyte. Deretter gikk turen videre mot Tjelta på sykkelveier, og dreide så mot Sola flyplass hvor vi tok ut mot Sola stranden, Sola sentrum over Åsenveien tilbake til Biltema Forus.

En helt passe lang tur, noe vi vil fortsette med. Oppsummering av turen: En flott tur alle klarte å gjenomføre. Turen gikk hovesakligt på sykkelveier, asfalt og noe grusvei. Alle syklene klarte fint disse veiene. Selv om været så grått og trist ut klarte vi oss med noen få regndråper. Vi ble ikke våte. Flott tur!
Dette gir oss bare gode vibber!

Informasjon til andre som har sykkel

Vi er en gjeng parasyklister som forsøker å få til faste felles turer på Nord Jæren! Vi starter med å sykle tirsdager kl 19.00 fra Biltema Forus. Vi håper at flere også vil være med og henger seg på. Vi sykler for felles trening og hygge. Ta med sykkel og godt humør, så blir turen fin. Denne gjengen har hjelpemotor, det er til god hjelp for å holde tempoet gjevnere. Ta gjerne med vannlige syklister (hjelperer)da disse kan være gode å ha i enkelte utfordringer. Hørtes dette ut som noe for deg, er du/dere hjertelig velkommen. Ser frem til å møte flere syklister, dette kan bare bli bra.

Om det er noe du lurer på, er det bare å ta kontakt. Kontaktinformasjon finner du under informasjonssiden til Rogaland her.

Mvh Jon Svidal (Ambassadør for Rogaland)