Ambassadørprofil: Anja fra Nordland

Bli kjent med våre ambassadører!

· Ambassadørprofiler

Hei!

Jeg heter Anja Baadstrand og er 44 år, bosatt i Mosjøen. Har alltid vært en aktiv person men på grunn av skade kunne jeg ikke være like aktiv. Så kom min redning - min lykke - min smertelindring, alt i samme pakke. Liggesykkelen - Ice full fat!

broken image

Liggesykkel! Med denne sykkelen har jeg fått opplevelser jeg ikke trodde var mulig. Med denne sykkelen sykler jeg ca 5000 km i året. Og det er fantastisk at en kan sykle overalt. Det å kunne sykle opp øyfjellet i Mosjøen på over 800 moh å få en magisk opplevelse. Har fått deltatt i styrkeprøven (Eidsvoll-Oslo), lokalt ritt Mosjøen grus og downhill i Hafjell.

broken image

Jeg får fulgt opp mine barn med turer både by, land og strand. En kommer seg til butikken og får handlet.

Det å ha fått sykkelglede, treningsglede, og smertelindring er helt ubeskrivelig. I tillegg har jeg møtt en hel del fantastiske mennesker som jeg ellers ikke ville ha truffet.

broken image

Så jeg vil virkelig anbefale en tilpasset sykkel, om den har 2, 3 eller 4 hjul. Om den rød eller svart, liten eller stor, spiller ingen rolle visst den er perfekt for deg. Bli gjerne med på en tur og opplev magien selv.

Takk for at du leste og ha en fantastisk dag :)

broken image